Fotózz egy falat Tisza-tavat!

2014. szeptember 17. 13:27 - eM.Dé

Egy falat halat, vagy madarat, vagy nádas-gyékényest, vagy naplementét, vagy ami csak tetszik. Majd ezután tedd próbára magad a Tisza-tavi Ökocentrum Fotópályázatán!

A természetfotós pályázat ötlete nem újkeletű, viszont idén újdonság, hogy egy egész héten át a fotózás áll majd a középpontban a Tisza-tónál. A természetfotós hét (mert most már így hívják) 2014. október 11-18. között várja a fotósokat, vagyis pontosabban ez idő alatt lehet elkészíteni azokat a felvételeket, amelyekkel a pályázaton is nevezni lehet. Van amatőr és profi kategória is, ne féljetek.

De ha valaki fél a versenyzéstől az se riadjon vissza tőle, hogy felkeresse a Tisza-tavat egy jó kis fotóstúra céljából - ráadásul nekik nem is kötelező a fent említett időszakban jönni, mindig szívesen látjuk őket. Na, de most a hangsúly a pályázaton van, amelyről bővebben ezen az oldalon olvashattok. Meg nem csak erről, hanem profi fotósokkal készült interjúkat is találtok.

Jó ... amit a fotósoknak szoktak kívánni, azt!

logoval - naplemente.jpg

Ilyen egy naplemente :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr726706021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása