Rejtélyes Rétesnap Besenyőtelken

2014. szeptember 09. 14:13 - eM.Dé

De miért is rejtélyes egy Rétesnap? Nemes egyszerűséggel azért, mert semmit, de semmit az égegyadta világon nem lehet róla interneten keresztül megtudni.

Illetve annyit azért mégiscsak, hogy a korábbi években már volt ilyen, van szép galéria is fent több helyen, de maga a tény, hogy 2014. szeptember 13-án, szombaton Rétesnap lesz Besenyőtelken, sehol sincs hivatalosan publikálva. Mi is csak egy, a településen kilógatott molinóról tudtuk meg a hírt, ezért kezdtünk nyomozásba a Rétesnap ügyében.

Azon morfondíroztam, hogy ez valójában biztosan egy új koncepció a szervezők részéről és szándékosan nem használják a 21. századi kommunikációs csatornákat, ezzel is egy kis különleges "ízt" adva a dolognak és legalább plusz egy sztori, amit a rendezvény mögé lehet tenni.

Aztán kihasználva a Google tehetségét mégis rábukkantam valamire: a Groovehouse zenekar hivatalos Facebook oldalán erősítette meg, hogy a következő fellépése: 2014. szeptember 13., szombat 15:00 Besenyőtelek, Rétesnap. Sőt, ha minden igaz Véradás is lesz 10:00-13:00-ig. Szóval két programelemet sikerült kibogozni, de összességében a rendezvény egésze továbbra is rejtélyes.

Mindennek ellenére - sőt kifejezetten ezért - arra bíztatunk mindenkit, hogy fogja magát szombaton és jelenjen meg mégis a rendezvényen, bizonyítva, hogy marketing és promo nélkül is el lehet érni közönséget. Úgyis rég hallottam a Vándort meg a Hajnal című számot CD-ről.

kozardi rétes.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr726683189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása