Lesz Tisza-tó Feszt

2014. július 28. 09:55 - eM.Dé

Augusztus 15-16-án, Tiszafüreden. A program egész kellemes, a helyszín szintúgy, meglátjuk hogy fogja adni.

Gonosz nyelvek szerint ez az egész amolyan "Anti-Halasnapok", de józan paraszti ésszel végiggondolva egyáltalán nem az és nem is lehetne az, mert: 1. a Halasnapok júliusban van, ez meg pont egy hónappal később, 2. a Halasnapok tematikus sztori, halétel-főző versennyel meg mindennel, ez pedig kizárólag a zenéről és a szórakozásról szól.

Ha pedig már zene, el kell mondani, hogy meglepően változatos a line-up a kétnapos rendezvényen: folk, rock, hip-hop & rap, meg egy kis elektronika is jutott a gépezetbe. A folkot többek között a Czemende, Ferenczi Gyuriék, meg a Balkan Fanatik képviseli, rock vonalon a Road lesz a legnagyobb név, a fullcap-es arcoknak Hősöket, Sub Bass Szabit meg az Állati Kannibálokat tudjuk javasolni, elektronikában pedig a Kozmix meg Sterbi erősíti a felhozatalt.

Szóval összességében sikerült valami újat alkotni a szervezőknek és túllépni a feltuningolt falunap jellegen, így született meg a Tisza-tó feszt. A teljes programot, valamint a belépőkről információkat ezen az oldalon találtok, de ha jobban szeretitek a Facebook-ot, akkor van az is.

Tisza_to_feszt.png

Szólj hozzá!
Címkék: Tisza-tó

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr676550921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása