Gud nyúz! Kész az út Poroszló-Tiszafüred között!

2014. június 26. 09:33 - eM.Dé

Azaz csak majdnem. A 33-as főút Poroszló és Tiszafüred közötti szakaszának két végén található hidak felújítása még tart, azonban a köztes részeken már kiválóan lehet közlekedni. Ez főleg a kerékpárosoknak jó hír, hiszen így már szinte zavartalanul körbetekerhetik a tavat.

Az elmúlt hónapokban talán sokak bosszankodtak a folyamatban lévő útfelújítás miatt, amely nem csak az autósok, de a kerékpárosok életét is megkeserítette. A szóban forgó szakaszon átjutni nem csak nehéz volt, de adott esetben életveszélyes is a sávlezárások miatt. Most azonban végre fellélegezhetünk, ugyanis két rövidke szakasz kivételével - a Poroszló határában, valamint a Tiszafüred határában található két hídról beszélünk - gyakorlatilag zavartalanul tekerhetünk át a 33-ason.

(Kémeink jelentése szerint a jövő hét folyamán a régióba látogat az Echo TV stábja, méghozzá miniszteri kísérettel, és talán ők lesznek az elsők, akik betesztelhetik az új szakaszt.)

Szóval most már ismét bátran javasoljuk mindenkinek, hogy pattanjon nyeregbe és bringázza körbe a Tisza-tavat, a 66 km-es "kiskörön"!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr346419519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása