Megvan az Év Utazója!

2014. június 24. 15:50 - eM.Dé

Fiúk-lányok, ha esetleg hallottatok volna az Év Utazója pályázatról, akkor rossz hírünk van: ne próbálkozzatok tovább, ugyanis megvan a nyertesünk!

A versenyre egy rövid videóval kellett pályázni, amelyet a szakmai zsűri véleménye alapján az egri főiskolás leányzó, Dobos Judit abszolvált a legjobban. A 23 éves anglisztika szakos - és egyébként jegyezzük meg ugyancsak vagány - hölgyemény a Rabócsiringre kalauzolta el a nézőit videójában, amellyel mondhatni elsőként haladt át a célvonalon és nyerte meg a versenyt.

A nyár során 10 héten keresztül gyakorlatilag az ország minden szegletét felkeresi majd és olyan extrém kalandokban lesz része, mint videózás az Alföld felett repülve, kalandpark teszt, wakeboardozás és tandemugrás, tihanyi tekerés és Balaton Sound, kétéltű kalandtúra a Tisza-tavon, barlangban kúszás, bormustra és kenuzás.

A Tisza-tavi kiruccanás során azonban nem csak kétéltűzni fogunk, hanem más érdekességek is várnak rá, a program nagyjából így fog kinézni.

A nyertesünk kalandjait természetesen Ti is nyomon követhetitek majd az evutazoja.hu oldalon és más közösségi média felületeken. A nyertesnek ezúton is gratulálunk és cool nyarat kívánunk!

Az_Ev_Utazoja_sajtotajekoztato_08_20140624.jpg

Az eredményhirdetés - és a boldog nyertes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr586410423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása