Menjünk Világgá...!

2014. március 25. 16:52 - Tisza-tavi Móni

Most csütörtökön, március 27-én kezdődik a „Menjünk Világgá…!” Utazási Kiállítás Miskolcon, melyen a turisztikai kiállítások soraiban – a budapesti Boat Show, FeHoVa, Utazás és a debreceni kiállítást követően – március 27-29. között a Tisza-tavi régió ismét bemutatkozik!

Aki miskolci vagy környéki, vagy épp arra jár, látogasson el a XXI. alkalommal megrendezésre kerülő kiállításra, melyen nemcsak turisztikai információkat kaphat! Pénteken kulturális programokkal is várják a látogatókat, míg a szombat Családi nap lesz – gyerekprogrammal (bábszínház, bohócok, lufihajtogatás) és ingyenes autóbuszos városnézéssel Miskolc belvárosában. Ráadásul a belépés díjtalan! A kiállítást kísérő programokról bővebben itt.

És aki kilátogat, feltétlenül keresse fel a Tisza-tavi standunkat – az 5, 6 szám alatt a földszinten, ahol tájékozódhat általánosságban a régió turisztikai kínálatáról, ismerkedhet Berekfürdővel és Kiskörével - közvetlenül információt és kiadványt szerezve a települések programlehetőségeiről, tájékozódhat a motoros és vitorlás kishajóvezetői tanfolyamokról és vizsga lehetőségekről a Tisza-tavon – a Kapitány Hajós Iskola jóvoltából.
Ha pedig a természetet minél több dimenzióból szeretné megismerni, információkat szerezhet a Tisza-tavi Ökocentrum, az Európa legnagyobb édesvízi akváriumát is bemutató látogatóközpont látnivalóiról ugyanúgy, mint a Tisza-tavi Túraközpont Hálózat tagjainak kerékpáros, vízi, gyalogos és lovas túra ajánlatairól a Tisza-tónál.

A kiállítás díszvendége pedig a Magas-Tátra és Abádszalók (Tisza-tavi település) lesz!

Miskolci kiállítás - Tisza-tó.jpg

Fotó: A Tisza-tavi régió standja a "Menjünk Világgá..." 2013. évi miskolci kiállításon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr705878700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása