Idegenvezetők Világnapja a Tisza-tavi Ökocentrumban

2014. február 22. 10:00 - Tisza-tavi Móni

Tisza-tavi Ökocentrum_csökkentett méretben.jpg

Tudtad-e, hogy 1985 óta számos országban ünneplik az Idegenvezetők Világnapját, amely némely európai fővárosban egy hétig tartó ünneppé fejlődött?! A budapesti idegenvezetők szinte a kezdetektől csatlakoztak az eseményhez, idén a fővárosban február 20-24. között kerül megrendezésre - számos érdekes és csalogató programmal várva az érdeklődőket.

Budapest mellett egyre több nagyvárosban, kisebb-nagyobb vidéki településen is kapcsolódnak események, rendezvények eme nemes naphoz.

Február 24-én (hétfőn) a Tisza-tavi Ökocentrumba látogatók - az Idegenvezetők Világnapja alkalmából - grátisz ajándéka: egy órás "falusétán” vehetnek részt, megismerkedve Poroszló település nevezetességeivel, látnivalóival.

Érdeklődés esetén előzetes regisztráció: info@ttoc.hu

www.tiszataviokocentrum.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr635825489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása