Játék és nyereményeső a 'Harmónia' jegyében

2014. január 27. 17:36 - Tisza-tavi Móni

Izgalmas „Fürdőtúra” játékra invitállak, mely során játszva ismerkedhetsz Magyarország gyógyfürdőivel és wellness szolgáltatásaival és még értékes nyereményt is nyerhetsz!
Összesen 50 darab páros fürdőbelépő talál gazdára, főnyereményként pedig egy wellness hétvége kerül kisorsolása!

És hogy mit kell tenni ezért: menj fel a Magyar Turizmus Zrt. hivatalos weboldalán; a www.itthon.hu felületen belül a www.jatek.itthon.hu/harmonia oldalra, ahol külön megtalálod a játék részletes leírását, valamint a játékszabályzatot, de szükség esetén technikai segítséget is kérhetsz.

kiskacsa-furdik-fekete-toban.jpgÍzelítőként a játék jellegéből:
A játékosoknak a játékban egy-egy kiskacsa figurával kell teljesítni a Fürdőtúra vonalát. A három kiskacsához hozzájuk illő, különböző témájú kérdések kapcsolódnak és ezekre kell helyesen válaszolni:
Kicsi Kacsa a gyerekbarát fürdők között kalauzol el.
Csini Kacsa segítségével a wellness világát fedezhetjük fel.
Medi Kacsa a gyógyfürdőket és az azok gyógyszolgáltatásait mutatja be.

A játékban 11 állomás szerepel, melyek között dobókockával dobva juthatunk előre.

A játék március 3-ig tart, a fődíj - a kisújszállási wellness hétvége félpanzióval és korlátlan belépéssel a a szaunavilágba és a gyógyfürdőbe  - 2014. március 8-án kerül kisorsolásra.

A heti nyereményként elnyerhető fürdőbelépők budapesti és Budapest környéki, dél-dunántúli, észak-alföldi és dél-alföldi fürdőkbe szólnak, melyek pontos listája az MT Zrt. hivatalos Facebook oldalán olvasható.

Gyere, játssz és nyerj!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr235785277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása