IV. SZENT MIKLÓS- napi Disznótoros és Házipálinka Verseny, Adventi Játszóház

2013. december 03. 11:05 - Tisza-tavi Móni

disznótoros cipóA.jpgSzereted a finom disznótoros ételeket és a jóféle házi pálinkát? Akkor december 14-én, szombaton Karcagon a helyed!

A Disznótoros és Házipálinka Verseny mellett a kicsiket Adventi Játszóház várja és Diri-Dongó együttes interaktív koncertjén is részt vehetnek és a felállított Népi Játszótér játékelemeit is kipróbálhatják. Lesznek kézműves foglalkozások, úgymint karácsonyi mézes sütése, karácsonyi ajándék és karácsonyfadíszek készítése, továbbá kézműves élelmiszerek és kézműves termékek árusítása. Hallgathatunk magyar nótákat zongorakísérettel, majd az ünnepélyes eredményhirdetést és díjátadást követően sztárvendégként fellép Janicsák Veca, majd a program a The Best Company koncertjével zárul.

disznótoros kolbászA.JPGA rendezvény ideje alatt a Nimród**** Bioszálloda Bioétterem és Biobolt toroskáposztát, hurkát-kolbászt, pecsenyét, forralt bort, teát és bio italokat árusít, melyek a helyszínen elfogyaszthatók.

Ha felkeltettük érdeklődésed a színes programkínálattal és ízlelőbimbóidat is aktiváltuk; a részletes programot tartalmazó plakátot letöltheted ITT!                                                           Kép forrása: infokarcag.hu

Jó evést-ivást, szurkolást és szórakozást!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr405672912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása