Test és Lélek egyensúlya – maga a HARMÓNIA!

2013. november 27. 08:42 - Tisza-tavi Móni

harmónia_Mt Zrt.jpgDecember 1-vel kezdetét veszi a Magyar Turizmus Zrt. téli hónapokat felölelő HARMÓNIA kampánya, mely során előtérbe kerülnek a téli wellness ajánlatok, gyógyüdülési lehetőségek, fürdők és egészségmegőrző tippek, téli rendezvények, programok és téli túraajánlatok.

A HARMÓNIÁ-n belül kiemelt időszak az ADVENT időszaka, mely a Karácsonyra hangolódás, az ünnepvárás, ünnepi készülődés ideje, amely szintén december 1-vel indul.

Advent a Karácsony előtti negyedik vasárnappal kezdődik, vagy más megfogalmazás szerint a Szent András apostol napjához (november 30.) legközelebb eső vasárnappal  veszi kezdetét - mely idén december 1-re esik  - és karácsonyig tart, azaz a negyedik adventi gyertya meggyújtására idén december 22-én kerül sor.

Igen jelentős és régmúltra visszatekintő hagyományai vannak az Adventi időszaknak, mely gyakorlatilag a 4. századig nyúlik vissza, amikor is VII. Gergely pápa négyben határozta meg az adventi vasárnapok számát. 

Karácsonyra hangolódni többféleképpen lehet: díszítgetve otthonunkat, gyerekekkel karácsonyi díszeket, raumdinge_adventi_koszoruA.jpgkarácsonyi üdvözlőlapokat vagy egyéb ünnepi dekorációkat és családtagoknak szánt ajándékokat gyártva, mézeskalácsokat sütögetve…Lehetne még hosszan sorolni, de az otthoni programokon túl igazi ráhangolódást adhat egy Adventi rendezvényen, programsorozaton való részvétel; kezdve az ünnepi adventi gyertyagyújtásoktól, a különböző színpadi produkciókig, ünnepi hangversenyekig és nem utolsó sorban az adventi rendezvényekkel párosuló karácsonyi vásárokig, forgatagig.                                                                                     Kép forrása: homelove.hu

                                                               
A Tisza-tavi régióban megrendezésre kerülő adventi programokról ITT tájékozódhatsz.                                                                                  

De a nagy készülődés és év végi hajtás közepette érdemes megpihenni egy kicsit, elutazni egy szép helyre, és feltöltődni energiával az Ünnepekre!

Kedvezményes Adventi csomagajánlattal várja vendégeit a berekfürdői Thermál Hotel Szivek***+, a poroszlói Fűzfa Pihenőpark***, a tiszafüredi Balneum Hotel**** és a tiszaörvényi Hableány Hotel***.

Válogass kedvedre az adventi üdülési csomagajánlatok és az adventi programok, rendezvények közül!

Kövesd figyelemmel a további HARMÓNIA ajánlatokat, egészségmegőrző tippeket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr145657582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása