Színház Határok Nélkül

2013. november 13. 08:00 - Tisza-tavi Móni

Szinhaz_hatarok_nelkul.jpgTiszaújvárosban immár tíz éve, hogy ősszel határon túli társulatok előadásait láthatja a közönség a Derkovits Kulturális Központban.

Az első Határon Túli Színházak Tiszaújvárosi Találkozóján még reményként fogalmazódott meg, hogy a határok idővel a szó szoros értelemben is oldódni fognak. Így lett, és ezt tükrözi a rendezvény nevének változása is: Színház Határok Nélkül. Időközben változott a műsorrend, de egy valami azonban nem változott, a közönség remek darabokat láthat a kulturális központ színháztermében. Így lesz ez november 23-án is, amikor a nagyváradi Szigligeti Színház előadásában a ’My Fair Lady’ musical lesz látható.

A rendezvénysorozat részeként, november 23-ig a Derkovits Kulturális Központban egy érdekes fotókiállítás is megtekinthető a határon túli magyar színházak előadásairól.

További információ: www.tujvmkvk.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr705629482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása