Egy korty FÜREDI ION - egy lépés az egészségesebb élet felé!

2013. október 29. 08:00 - Tisza-tavi Móni

flakonok, furedi ion.pngTudtad-e, hogy a normál testműködés során naponta 2-3 liter vizet veszítünk? Nem mindegy, hogy ezt a mennyiséget milyen folyadékkal pótoljuk! Az egészségünknek mindenképp jót tehet, ha a FÜREDI ION kristálytiszta lúgosított vizeit isszuk.

Az ionizált lúgos víz legfontosabb tulajdonsága, hogy fogyasztásával segít az emberi testet belülről  átmosni, tisztítani, és ami nagyon fontos, segíthet csökkenteni szervezetünk elsavasodását, mivel modern életformánk és a nem optimális étkezési szokásaink, ételeink folyamatosan savasítják szervezetünket.
Folyadékveszteségünk pótlására kitűnően alkalmazhatóak a FÜREDI ION ionizált lúgos vizek.

A FÜREDI ION termékcsalád márka védett. A márkavédettség feltételezi a világszínvonalú gyártástechnológiát és biztosítja a kitűnő minőséget.

A FÜREDI ION ionizált lúgos vizek a gyártás során, többszörösen szűrtek és tisztítottak valamint többszörösen kezeltek különböző modern eljárásokkal, és ami nagyon fontos, hogy a lúgosítás elektrolízissel történik, nem pedig lúgosító adalék anyagokkal!

A FÜREDI ION lúgosított ivóvízcsalád fajtái különböző pH értékekben érhetőek el.

További információ, érdekesség, hogy a Tiszafüredi Thermál Kft. és Nagy László világhírű kézilabdázó között létrejött együttműködés és közreműködés első lépéseként kifejlesztésre került két új termék, melyek néhány nap múlva már kóstolhatóak is lesznek, és amelyeket főleg sportolóknak ajánlanak.

Ízelítőül addig is vizuális kóstolót ajánlunk!

powerionA.jpgsport+A.jpg
Az összes termékről, elérhetőségekről bővebben a weboldalon olvashatsz: www.furediion.hu, illetve az ott megadott elérhetőségeken kaphatsz teljes körű tájékoztatást.

„Önts FÜREDI IONIZÁLT lúgos vizet a pohárba”  TE is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr495603106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása