Tiszai Pecasuli indul

2013. szeptember 30. 11:29 - Tisza-tavi Móni

gyerekpergetes14A.jpg„Tiszarofftól Tiszacsegéig, Kiskörétől Tiszakesziig huszonhat település mintegy kétszáz diákja kezd megismerkedni a horgászattal a napokban.” – olvashatjuk a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. honlapján, mely szervezet továbbra is elkötelezett a gyermekek természeti, horgászati nevelésének támogatásában, ezért nagyszabású horgászprogramot indít.

 A 2013-as tanévkezdést követően számos Tisza-parti település iskolájában elméleti és horgásztechnikai órákon, valamint vízparti foglalkozásokon vehetnek részt a horgászat iránt érdeklődő 4. osztályos gyerekek. A Pecasuliban a Tisza-tó halaival, élővilágával is megismerkedhetnek a résztvevők, de olyan fontos témákról is minden órán hallanak majd, mint a horgászetika, a vízi és szárazföldi közlekedés vagy a természetvédelem.

A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. részletesen kidolgozott tematikát és munkafüzetet, alapvető horgászfelszerelést és horgászengedélyt is biztosít a résztvevőknek.

A tanév során honlapukon és facebook-oldalukon is folyamatosan hírt adnak a Pecasuli eseményeiről. www.sporthorgasz.eu

Pecás kalandra fel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr565540885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása