Állatkertek Éjszakája

2013. augusztus 21. 14:58 - Tisza-tavi Móni

búvármerülésA.jpg

A tavalyi hagyományteremtő kezdeményezés kedvező tapasztalatai után az idén még több helyszín csatlakozott a rendezvényhez.

Augusztus 30-án, pénteken országszerte 12 bemutatóhelyen ismét megtartják az Állatkertek Éjszakáját: a budakeszi, budapesti, debreceni, győri, jászberényi, kecskeméti, miskolci, pécsi, poroszlói, szegedi és veszprémi állat-bemutatóhelyek részvételével. A 12 állatkert és vadaspark a nyár utolsó péntekén különleges esti programokat kínál a látogatóknak. A fővárosban a Tropicarium, a Budakeszi Vadaspark, valamint a Fővárosi Állat és Növénykert mindhárom helyszínre érvényes kombinált belépőjegyet kínál. A programokról az egyes intézmények honlapján tájékozódhatunk.

TTÖC esti képA.JPGPoroszlón, a Tisza-tavi Ökocentrumban is hosszabbított  nyitva tartással várják a kedves látogatókat. Az Ökocentrum kínálta látnivalók és programlehetőségek mellett ezen a napon részesei lehetünk egy látványos búvármerülésnek is Európa legnagyobb édesvízi akváriumában – az óriás vizák és tokhalak között. Továbbá egy olyan különleges állattal is találkozhatunk majd, mely csak ezen az estén lesz látható itt; a Tisza-tavi Ökocentrumban! De ez még maradjon meglepetés…!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, további információkat kaphatsz majd a www.tiszataviokocentrum.hu honlapon, illetve az intézmény elérhetőségein!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr175469646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása