A legfinomabb lángosok nyomában a Tisza-tó körül

2013. augusztus 06. 17:56 - Tisza-tavi Móni

langos1A.jpgGondolom, mindenki egyetért velem, hogy a nyár egyik kedvenc étele a lángos, mely hol esne jobban, mint a vízparton vagy a strandokon?!

A nagysikerű Vénusz Lángos Voks segítségével még augusztus 15-ig lehet szavazni a kedvenc lángosozókra országszerte.

Mivel azonban a lángos egy klasszikus strandétel, ezért a verseny idén nyáron két különdíjjal is bővült. Az egyik a Balatonra, a másik pedig a Tisza-tóra és környékére fókuszál, hogy felkutassa a népszerű üdülőhely közkedvelt lángosozóit.

A verseny végén a legtöbb szavazatot összegyűjtő Tisza-tavi lángosozó az 500 liter Vénusz olaj nyeremény mellett, 2013-ban elnyerheti a „Vénusz kedvenc Tisza-tavi lángosozója” megtisztelő címet.

A Lángos Voks alkalmazás az egyik legnagyobb közösségi portálon érhető el, itt lehet nevezni a lángosozókat, valamint szavazni és értékelni az egyes helyeket. A Lángos Voks azonban egy kirándulás során is hasznos lehet, hiszen az egyre növekvő lángosozó adatbázisnak köszönhetően könnyedén megnézhetjük a virtuális térképen, hogy hova érdemes ellátogatnunk, ha egy finom lángost szeretnénk enni. Természetesen a szavazás sem marad jutalmazatlanul, hiszen a verseny végén a voksolók között öt darab magasított falú sütőedényt sorsol ki a Vénusz, melyben akár otthon is kipróbálhatunk egy-egy új lángos-receptet.

Nevezz, szavazz és nyerj!

A verseny eredményéről, a Tisza-tavi nyertesről természetesen a későbbiekben beszámolunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr945447902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása