Adrenalin extrém hétvége Kunmadarason!

2013. augusztus 01. 11:20 - HelloHal

A technikai sportok őrültjeinek helyszínén, Kunmadarason ismét szenzációs és egyedi programokkal rukkolnak elő a szervezők. A májusi Honda Motoros Majális, a június végi Drift és autós-motoros Ob után most itt az Extrém Hétvége! A szervezők állítása szerint 2013 a sugárhajtású autók éve! Az augusztus 16-18-i hétvégére egy hihetetlenül hangos és gyors autót sikerül bemutatni a kunmadarasi helyszínen!

kunmadarplakat_nagy (540 x 348).jpg

Ízelítő a programokból:

16-a, péntek: időmérő és este koncertek, közönségtalálkozó az ADRENALIN Superstreet Bike Európa Kupa versenyzőivel! Koncertek 18.00-tól: MAGOR, Frankie Hard, Erasmus, VIHARMADARAK

17-e, szombat:motoros gyorsulás, Európa Kupa Kvalifikáció Európa és hazánk legjobbjaival, JETCAR, Éjszakai Show, Végsebesség mérés, Koncertek

18-a, vasárnap: Európa Kupa Döntők Európa és Hazánk legjobbjaival, Autós gyorsulás, STUNT, JETCAR SHOW

Állandó programok: több mint 40 kiállító és családi programok! Gokartozási lehetőség, óránként nyeremények a közönség között, különleges épített autókkal élményautózás, meglepetések!

További részletek ITT!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr915437207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása