Különleges Tisza-tavi haltrófeák az Ökocentrumban

2013. július 18. 09:05 - Tisza-tavi Móni

haltrófea kiállításB.jpgKülönleges, nem mindennapi tárlat nyílt július elejétől a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum első emeleti Rendezvénytermében berendezett Galériában, mely nyár végéig megtekinthető. A magángyűjteményből származó harcsa, csuka, süllő és más haltrófeák nem csak a horgászoknak, hanem minden látogatónak érdekes, látványos programot kínál (melynek megtekintését az Ökocentrumba megváltott belépőjegy ára tartalmazza), az Európa legnagyobb édesvízi akváriumrendszerében úszkáló halak mellett.

És ha nemcsak nézni szereted a halakat, hanem megfőzni vagy megenni is, akkor augusztus 3-án Poroszlón a helyed a Poroszlói Halászléfőző Verseny és Halételek fesztiválja rendezvényen. Érdemes eljönni és finom halételeket kóstolni vagy benevezni csapattal a versenyre! A versenyre jelentkezőket és családtagjaikat az Ökocentrum speciális ajánlattal is várja!

További információ és a nevezési felhívás, valamint az Ökocentrum kedvezményes ajánlata megtalálható az intézmény honlapján: www.ttoc.hu

palacsinta parti.jpgHa pedig most hétvégére tervezel látogatást Poroszlóra; a Tisza-tavi Ökocentrumba és a Tisza-tavi Vízi Sétányra vagy éppen átutazóban leszel, ne feledd, hogy július 20-án, szombaton Csintalan Palacsinta Nap! …Igen-igen finom palacsinták lesznek kaphatók egész nap kedvezményes áron, délután pedig palacsinta sütő-, töltő-, és evőversenyre is sor kerül! Az izgalmas és szórakoztató versenyszámokat további - kicsiknek és nagyoknak szóló - programok követnek, valamint a nap folyamán kézműves foglakozásokkal, arcfestéssel és légvárral is várják a csemetéket.

Részletes program: www.ttoc.hu vagy www.poroszlo.hu honlapokon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr385412600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása