Nyár...vízpart...Tisza-tó...halak...Halas Napok

2013. július 10. 09:35 - Tisza-tavi Móni

…és ahogy ígértem, íme a következő rendezvényajánló az előttünk álló hétvégére:

gólyalábasok.jpgJúlius 12-13-14-én kerül megrendezésre a Halas Napok, Tiszafüred legnagyobb és legrangosabb rendezvénye, melyet már országszerte ismernek, és sokan tudják, beírják előre a naptárba:

„Július második hétvégéje – irány Tiszafüred rendezvénye!”

A rendezvény immár 35 éve kerül megrendezésre!…Szép jubileumi szám!

Elnevezése onnan ered, hogy a tiszafüredi emberek életét és ételeit mindig is meghatározta a Tisza folyó és a Tisza-tó – a benne lévő halakkal. Ezt ünneplik a Halas Napokkal, ami nemcsak ízletes, halból készült ételeket, de szórakoztató, hagyományőrző és sportprogramokat is kínál.

A Tiszafüredi Halas Napok gyakorlatilag egy összművészeti fesztivál; három napon át zajló színes forgatagában minden korosztály talál az érdeklődésének megfelelő szórakozást, kikapcsolódást.

Halasnapok karneváli felvonulás TiszafüredA.jpgA hétvégi rendezvénysorozat egy igen egyedi programmal; Halasnapi Felvonulással indul, majd a Halászlé és Halételek Főzőversenyén, a különböző gyerekprogramokon, bábszínház előadáson, hagyományőrző együtteseken, népi játékokon, a Rippel fivérek élő show műsorán, és retro diszkókon át a sok-sok színpadi produkciókig, koncertekig - igazi élményeket szórakozást kínál. Csak pár nevet megemlítve a neves fellépők közül: Radics Gigi, Bebe, Balkán Fanatik, Kozmix, Kovács Áron…és még sokan mások!

Remélem felkeltettem érdeklődésedet!

A részletes programot megtalálod a www.tiszafured.hu weboldalon!

Gyere, kapcsolódj ki, kóstolj finom halételeket és szerezz felejthetetlen élményeket!

Halas Napok 2A.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr675397864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása