Abádszalók...ahol élmény a NYÁR...

2013. július 05. 12:14 - Tisza-tavi Móni

…És valóban folyamatosan élmény dús programokkal vár az ABÁDSZALÓKI NYÁR rendezvénysorozat!

Abadszalok - strandA.jpg
Ne feledd nyomon követni a nyár eseményeit, a város rendezvényeit!

...És a nagy kérdés: van már programod a hétvégére? Ha szabad vagy még, vagy egy kis kiruccanás belefér; gyere el Abádszalókra, ahol izgalmas programok várnak!

Ma este rendezik meg a VIII. Tisza-tavi Hastánc Fesztivált, amit az Aktiv Radio Show Part I. disco követ, az abádszalóki Élményközpontban kialakított VISION BEACH-ben.
Július 6-án, szombat este szabadtéri buli vár a Fantom Zenekarral, ahol sztárvendégként fellép Vastag Csaba, majd tovább bulizhatsz a Vision beach-ben. Hogy a sportról se maradj le; szombat-vasárnap rendezik meg a rangos Tisza-tó Strandkézilabda Tornát a Tisza-tó Strandon, vasárnap pedig művelődhetsz és megméretheted műveltségedet a IX. Nagy Strandkönyvtár könyvbemutatóján és műveltségi vetélkedőin.

Gyere, csatlakozz Te is az ABÁDSZALÓKI NYÁR forgatagához!

További információ: www.abadszalok.hu, www.szalok.hu, www.facebook.com/abadszalok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr225392259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása