Kakas-szépségverseny és Bográcsfesztivál Poroszlón

2013. június 20. 11:37 - Tisza-tavi Móni

kakas.JPG

Ne feledd, hogy most szombaton kerül megrendezésre Poroszlón a X. Jubileumi Heves Megyei Kakas- Szépségverseny és Bográcsfesztivál!

kakaspörköltA.JPGA rendezvény színes programokkal várja a látogatókat; a kakas-szépségverseny és főzőverseny mellett fellépnek fúvós zenekarok és majorette csoportok, táncegyüttesek, lesz továbbá gyermekműsor, „Ki a legény a gáton?” - erős emberek vetélkedője, fellép Ihos József humorista, Vastag Csaba. A nap folyamán kirakodó vásár, vidámpark, légvár, kézműves bemutató és vásár várja az érdeklődőket, a Strandfoci Kupa selejtezői pedig egész nap a szabadstrandon zajlanak, melynek döntőire vasárnap kerül sor. Szombat este a Holdviola élő koncertjét élvezhetjük, melyet tűzijáték követ – tűzzsonglőrök bemutatójával színesítve.

A rendezvény fakultatív programjaiként ellátogathatunk a Tisza-tavi Ökocentrumba, a Tisza-tavi vízisétányra, séta hajókázhatunk vagy egy GPS-es csónaktúra kapcsán ismerkedhetünk a Tisza-tó gyönyörű élővilágával.

Gyere el Te is családoddal és légy részese ennek az egyedi programkínálatnak és ha tudod, hozd Te is a kakasod!

További információ a poroszlói Tourinform Irodában kapható: 36/553-095, poroszlo@tourinform.hu, vagy a település weboldalán a Hírek menüpont alatt a rendezvény teljes programja, plakátja megtekinthető!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr35370402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása