Abádszalóki nyár 2013

2013. június 17. 10:12 - HelloHal

Tartalmas programot állított össze a nyárra Abádszalók a vendégek minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében. A részletes programfüzet már régebben megjelent, én is legalább egy hónapja hordozom magammal. Ebből szemezgetek most.

A Tisza-tó - ha szabad így fogalmazni - egy kicsit lejt Abádszalók felé, azaz a Szalóki-medence átlagosan mélyebb, mint a többi, azaz a Sarudi-, Poroszlói, Valki medence. Ennek a vízi sportok és a horgászati szempontból lehet jelentősége. A nyitott vízfelületen hódolhatnak szenvedélyüknek a Jet-skízők, a kijelölt pályán azok is, akiknek nem vizsgáztatott a járművük. A horgászok szép süllőket zsákmányolhatnak fenekező módszerrel a nyári, melegebb hónapokban is a Szalóki-medencében. 

1 (540 x 777).jpg

A strand már június elsején kinyitott, a hosszú, napozásra is alkalmas plázs partszakasz csalogatóan hívogat, az óriáscsúszdáról pedig belátható az egész Öböl.

Akik megszállnak Abádszalókon, azaz vendégéjszakát töltenek el, azok térítés nélkül látogathatják az Élményközpontot, ahol a hét minden napján a Vision Beach-en disco vár mindenkit. Alkalmanként retro dsico, máskor Filmfesztivál, szabadtéri bulik, élő koncertek szórakoztatják a vendégeket.

2013 nyarán biztosan Abádszalók vendége lesz: Szűcs Judit, Hevesi Tamás, Oláh Gergő, Dj Bárány Attila, az Irigy Hónaljmirigy, Vastag Csaba, Deák Bill Gyula, Csobot Adél és még sokan mások. 

A programok között találhatunk szépségversenyt, horgászversenyt, gasztrofesztivált és főzőversenyt, szóval érdemes figyelemmel kísérni az Abádszalóki Nyarat!

A részletes programfüzet itt elérhető!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr145364796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása