Hello Hal, tiszai halak falatozója

2013. május 21. 21:48 - HelloHal

A Hello Hal, tiszai halak falatozója egy – és a Tisza-tónál az első – tematizált halsütő, falatozó, korábbi értelmezés szerint bisztró. Egy olyan hely, ahol gyorsan ehet bárki biztosan a Tiszából származó halból finom és különleges halételt.

homlokzat_kész (540 x 405).jpg

Az állandó kínálat mellett minden nap napi ajánlattal rukkolunk elő. Számunkra a legfontosabb, hogy friss és minőségi halból készüljön minden. Ma Magyarországon az édesvízi halfogyasztás elenyésző, az egy főre eső éves átlag, melybe a tengeri halak is beleszámítanak alig haladja meg a 3 kg-ot. Ennek egyik legfőbb oka, hogy sokan nem szeretik, nem ismerik a halat, mert nem tudják feldolgozni, vagy mert rosszul feldolgozott halat fogyasztottak és csalódtak. Az ellenérzéseket igyekszünk eloszlatni és bebizonyítani, hogy minden olyan ételünket, melyet csirke, sertés vagy marha alapanyagból megfőzhetünk, megsüthetünk, azt halból is megcsinálhatjuk. Állandó kínálatunkban így aztán van halburger, gyros,

harcsagyros_pitában (540 x 405).jpg

Egy harcsa-gyros pitában...

fish and chips, különböző ropogósok, roston és rántva sütött halak, halászlé. A Hello Hal, tiszai halak falatozója nemcsak egy vendéglátóegység, hanem kemény halmarketinget folytató egység is, ezért a Hello Hal misszió… Részletek a www.hellohal.com oldalon és annak Facebook oldalán. A Hello Hal, tiszai halak falatozója a gát tövében a Tisza-tavat körbekerülő kerákpárút mellett található Tiszafüred-Örvényben a Szabics Kikötővel szemben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr415312009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása