Road-showra indult a Tisza-tó!

2013. május 10. 15:08 - HelloHal

Egyelőre mi visszük el Önhöz a Tisza-tavat! A turisztikai régió országjáró road-show keretében mutatja be a Tisza-tavi aktív és ökoturisztikai lehetőségeket. Valemennyi helyszínen interaktív, látványkonyhával egybekötött műsorokat is szervezünk, ahol a Tisza-tó kincseit, a benne élő halakat kóstolhatják meg különleges gasztronómiai élményhez jutva. 

Hemingwayben (540 x 720).jpg

Tegnap Budapesten a Hemingway Étteremben járt a Tisza-tavi régió, ahol a halételek mellé az új Egri Csillag borokat is kínáltuk. Ebben a hónapban még számos nagyvárosba eljutunk, így aki szeretne részt venni egy HelloHal halvacsorán az keresse fel a meghívókat egy csokorba gyűjtő HelloHal weboldalt.

harcsamáj sütve mascarpone krémmel (540 x 405).jpgElőétel a Hemingwayben: fűszeres harcsamáj sütve hidegen medvehagymás mascarpone krémmel 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr895293850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása