Honda Motoros Majális Kunmadarason!

2013. április 24. 15:57 - HelloHal

Május 1: támadás a földön és a levegőben egyaránt! Aki a repülést szereti, az sem fog unatkozni Kunmadarason május elsején! - hirdeti programját a szervező Kunmadaras Motorsport!

kunmadar03 (540 x 752).jpg

16 éve kerül megrendezésre Kunmadarason a reptéren az épített és utcai motorok és autók gyorsulási versenye. A technika szerelmesei itt mindent megtalálnak mi szem szájnak ingere, s a szervezők az évek alatt családcentrikus rendezvényt varázsoltak a versenyből! Kiállítások, gyermekprogramok színesítik a többszáz lóerős motorok és autók csatáit, hiszen a cél 402 méter minél gyorsabb megtétele! A Tisza-tó kiváló környezetet biztosít a vendégek 

kunmadar02 (540 x 405).jpg

számára, a verseny előtt és után tartalmas programokat kínál a térség! Az idei szezonnyitó rendezvényen egy tízezer lóerős sugárhajtóműves autó borzolja majd a kedélyeket, amely 400km/h sebességre képes! Május elsején mindenkinek a kunmadarasi repülőtéren a helye, ahol nemcsak a földön, de a levegőben is óriási kavalkád lesz, mert műrepülők, helikopterek is jönnek, itt lesz az ország egyetlen hazai gyártású helikoptere is! Ultrakönnyű kategóriájú repülőszerkezeteket és magyar tervezésű helikoptert is láthatsz majd! Repülj velünk!

kunmadar01 (540 x 304).jpg

Bővebb információ: www.kunmadarasmotorsport.hu, a facebookon: https://www.facebook.com/kunmadarasmotorsport.hu?fref=ts
A folyamatosan bővülő programtervet itt követheted nyomon, míg a rendezvény rádiós beharangozó szpotja itt hallgatható meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr425244906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása