Tervezzen velünk! Áprilisi programok a Szabics Kikötőben!

2013. április 03. 13:42 - HelloHal

A Szabics Kikötő és Szabadidőpart - Tiszaörvény áprilisi programjai: 

Április 06. Tavaszköszöntő ökotúra
Virágmezők és madárdal a Tiszavirág Ártéri Sétaúton. Egy előadást kísérhetnek figyelemmel az ártéri erdőről, annak növény és madárvilágáról, majd egy szép séta következik a tavaszi ruhájába öltözött tanösvényen. 

Április 13. Nyári tőzike túra

nyári tozike (540 x 357).jpg
Az ártéri puhafa-ligeterdő gyönyörű tőzikékkel pompázó aljnövényzete lelket gyönyörködtető látvány! Az „Év vadvirága” lett 2013-ban a nyári tőzike! Élje át Ön is a tavaszi virágpompa egyedi hangulatát! A tanösvény látogatáson túl csónakkirándulásra is lesz lehetőség, hogy a Tisza-tavi vízi világgal is testközelből megismerkedhessünk.  Az "Év vadvirága" nem titkolt célja, hogy az évről-évre reflektorfénybe kerülő növényfajokon keresztül ráirányítsa a figyelmet a honi természeti értékek, nem utolsó sorban az egyre inkább veszélyeztetett természetes élőhelyek védelmének fontosságára, e túrával Ön is tehet a célért!

Április 20. "Túra a Földért"

A Föld napja alkalmából előadást hallgathatnak meg az érdeklődők a globális környezeti problémákról, gyalogos-kerékpáros és kenus ökotúrákon vehetnek részt 10 órai kezdettel. Pedagógusoknak, diákoknak, mozogni vágyóknak ajánljuk! Előzetes egyeztetés szükséges!

Április 27. Fűzfasípkészítő túra
A tavaszi madárdalos erdő füttykoncertjéhez járuljon hozzá Ön is e remek túrával. Bicskánk közreműködésével megszólaltatjuk a fűzfavesszőt! Különösen ajánljuk gyerekes családoknak!

fűzfasíp (540 x 404).jpg

Keresse, hívja a Szabics Kikötőt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr955190624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása