A Tisza-tavi régió 2013. évi Szezonnyitó Szakmai Fóruma

2013. február 26. 09:21 - Tisza-tavi Móni

Tisza Balneum Thermal Hotel Birds_sightA.jpgMa tartja a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága 2013. évi Szezonnyitó Szakmai Fórumát polgármesterek, önkormányzati képviselők, szakmai szervezet, turisztikai szakemberek és régiós turisztikai szolgáltatók részvételével.

A rendezvénynek a tiszafüredi Tisza Balneum Hotel**** ad otthont, melynek alkalmával ismertetésre kerül a Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóság 2013-ra tervezett akciói, a hozzájuk való kapcsolódási lehetőségekkel, valamint a Tisza-tavi régiót érintő kiemelt események és projektek bemutatásával.

A találkozó fórum jellegű, mely során témánként lehetőség nyílik hozzászólásra, véleménycserére, szakmai konzultációra.

Az esemény kapcsán a további részletekről; főbb témákról, felvetett kérdésekről és az azok által indított gondolatmenetekről, konklúziókról a későbbiekben még hírt adunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr145105981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása