Két nap és itt a Valentin Nap!

2013. február 12. 10:45 - Tisza-tavi Móni

Mindjárt itt a Valentin Nap, melyhez kapcsolódóan érdekesebbnél érdekesebb programokkal várunk itt a Tisza-tavi régióban!

Hozd el február 14-én párodat a Tisza-tavi Ökocentrumba; sétálj a halak között Európa legnagyobb édesvizű akváriumában! Éld át az élményt, amikor az egykor itt is élő halritkaságok átúsznak a fejed fölött! Vegyetek részt a vidrák látványos etetésén! 17:00 órától pedig egy nyolc Oscarra jelölt vadonatúj musicalre, a "A NYOMORULTAK" c. filmre ülhettek be a látogatóközpont mozi termében!
A páros akció keretében az Ökocentrum vendégül látja párodat! További információ: itt!

Amennyiben hétvégére most is aktív kikapcsolódást tervezel és kirándulni szeretnél a szép természetben; akkor szombaton (február 16-án) Túrázz a tartós szerelemért!
Valentin nap alkalmából egy különleges természetjáró sétát ajánlunk a "Szerelmesek szigetén"lévő Tiszavirág Ártéri Sétaúton. Egy itteni monda szerint ugyanis aki ezen a túrán a párjával közösen átkel a tanösvény hídjain, hosszú boldog párkapcsolatra számíthat! Ne szalaszd el! Gyere és csatlakozz Te is pároddal! További információ: itt!

Ha pedig egy romantikus éjszakai fürdőzésre vágynál, gyere el pároddal a Tiszaújvárosi Gyógyfürdőbe, február 16-án 19.30 – 23.00 között (ami fergeteges jókedv esetén biztosan kitart éjfélig is)!

Mert hát mi kell egy romantikus Valentin naphoz?
•    Vacsora kettesben? A fürdőben található pizzéria egész este várja a vendégeket.
•    Habfürdő? Hab-és lufi party vár a belső medencékben.
•    Romantikus fények? Az est DJ-je a zene mellett fényshow-t is biztosít.
•    Meghitt környezet? A külső medencében a gőzbe burkolózva egymáshoz tudtok bújni. De ha ez még nem elég, akkor a romantikával „túlfűtött” szaunák is várnak rátok.
További információ: itt!

habfürdő és lufiparti a tiszaújvárosi Gyógy- és StrandfürdőbenA.JPG

Mindenkinek Jó tervezgetést! Meghitt és Programokban bővelkedő Valentin Napot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr75076103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása