"Mi szájnak, s szemnek ingere" - Torkos Csütörtök a Tisza-tavi Ökocentrumban

2013. január 26. 08:00 - Tisza-tavi Móni

itt a télA.jpgA Poroszlón található Tisza-tavi Ökocentrum is csatlakozik a Magyar Turizmus Zrt. január 31-re meghirdetett Farsangi Torkos Csütörtök kampányához. Az akcióhoz való bekapcsolódás gyakorlatilag azt jelenti, hogy 2013. január 31-én, csütörtökön minden vendég az éttermekhez hasonló 50 %-os kedvezménnyel vásárolhatja meg belépőjegyét az Ökocentrumba!

Az akció keretében – a téli nyitva tartáshoz képest – hosszabbított nyitva tartással várják a látogatókat ezen a napon; 16 óra helyett 18 óráig lesz nyitva a létesítmény (a pénztárak 17 órakor zárnak).

Látogass el Te is – akár munkaidő után - január 31-én, fél áron a Tisza-tavi Ökocentrumba, majd pedig vacsorázz meg egy közeli (a kampányhoz csatlakozott) étteremben, szintén 50 %-os kedvezménnyel! Az akcióhoz csatlakozó éttermeket megtalálod a www.torkoscsutortok.hu honlapon, ahol online foglalásodat is megteheted!

Ne hagyd ki ezt a kedvező programajánlatot! Gyere el az Ökocentrumba és többek között nézd meg a létesítménybe érkezett új pelikánt (lásd eggyel korábbi bejegyzés), majd „torkoskodj” egy jót!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr525042998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása